|  
Afiseaza preturi in
 
 
 
Cadouri Craciun * Brazi de Craciun * Coronite Craciun
Cos de cumparaturi
Produse: 0
 |  Suma: 0,00 Lei
 
 
 
 
 
Cauta flori:
 
 
 
 
 
Ne vedem de
CRACIUN 2013
 
 
Intra in cont
Email:
Parola:
Am uitat parola!
 
Web design FYB
 
 
 
 
 

Livrarea cadourilor de Craciun

New Document Livrarea aranjamentelor florale de la www.123CadouriCraciun.ro se face NUMAI in Bucuresti si zona limitrofa, in acord cu cerintele de livrare ale clientilor. Avand in vedere caracterul sezonier al produselor scoase la vanzare, livrarea acestora se efectueaza doar in perioada Sarbatorilor de Iarna, incepand cu 1 Decembrie si cu comanda prealabila de minim 7 zile.
Livrarea produselor este gratuita in Bucuresti, iar pentru judetul Ilfov se percepe o taxa de transport de 30 lei. Livrarile se efectueaza intre Luni si Vineri, orele 09 - 18, cu confirmare telefonica prealabila.

Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 7, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c), consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
Reclamatii referitoare la deteriorarea produselor livrate se fac doar in scris la adresa office@123CadouriCraciun.ro, iar eventuale returnari de bani urmand acestor reclamatii se vor face in maxim 30 de zile de la confirmarea scrisa a primirii emailului de catre Floraria Florex Online SRL
Înapoi