|  
Afiseaza preturi in
 
 
 
Cadouri Craciun * Brazi de Craciun * Coronite Craciun
Cos de cumparaturi
Produse: 0
 |  Suma: 0,00 Lei
 
 
 
 
 
Cauta flori:
 
 
 
 
 
Ne vedem de
CRACIUN 2013
 
 
Intra in cont
Email:
Parola:
Am uitat parola!
 
Web design FYB
 
 
 
 
 

Intrebari frecvente

  1. Care sunt modalitatile de plata?
  2. Care sunt metodele si conditiile de livrare?
  3. Intretinerea florilor livrate
Care sunt modalitatile de plata?
Puteti plati cu orice card bancar sau prin ordin de plata
Plata online este cea mai simpla si usoara metoda. Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati in "Pasul 2", la modalitatea de plata, "Plata securizata online cu card" si in urmatoarea pagina sa apasati Confirma comanda. Apoi veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.
Plata prin ordin de plata se face conform datelor din factura proforma, afisate si in pagina "Despre noi". Comanda se va livra dupa ce avem confirmarea platii.Aceasta se poate realiza prin trimiterea unui fax la (+4)021.456.05.54 sau email la plati@123CadouriCraciun.ro cu ordinul de plata.
Cupoanele de reducere va ofera discounturi si oferte speciale pe site in cadrul promotiilor 123CadouriCraciun.ro. Daca detineti un astfel de cupon, il puteti folosi in cadrul formularului de comanda in campul dedicat acestui scop.

Care sunt metodele de livrare?
Livrarea se face doar in Bucuresti si este gratuita, dar si in zonele limitrofe Bucurestiului, contra cost.
Conditii si termeni de livrare
Livrarea aranjamentelor florale de la www.123CadouriCraciun.ro se face NUMAI in Bucuresti si zona limitrofa, in acord cu cerintele de livrare ale clientilor. Avand in vedere caracterul sezonier al produselor scoase la vanzare, livrarea acestora se efectueaza doar in perioada Sarbatorilor de Iarna, incepand cu 1 Decembrie, cu comanda prealabila de minim 7 zile.
Livrarea produselor este gratuita in Bucuresti, iar pentru judetul Ilfov se percepe o taxa de transport de 30 lei. Livrarile se efectueaza intre Luni si Vineri, orele 09 - 18, cu confirmare telefonica prealabila.


Intretinerea florilor livrate
  • Este recomandata taierea coditelor sub jet de apa si mentinerea lor sub acest jet timp de minim 10 minute. Apoi, este bine sa le pulverizati cu apa si sa le pastrati intr-o camera racoroasa si bine aerisita.
  • Apa din vaza este recomandat sa fie la temperatura camerei, 20-22 grade Celsius, asta datorita faptului ca apa calda este mai rapid absorbita de flori. Astfel creste concentratia de substante si se evita uscarea florilor.
  • Totodata apa nu trebuie sa acopere mai mult de 10 cm din tija florilor, un nivel mai mare crescand si riscul de putrezire.
  • Alimentarea florilor din vaza cu apa proaspata se face o data pe zi. Mai este indicat ca o data la 2-3 zile sa se taie circa 2-3 cm din codite.
  • Odata ce florile pe care le-ati primit au inceput sa se ofileasca exista o solutie simpla de revitalizare. Cufundati, timp de aproximativ un minut, baza coditelor in apa fierbinte.
  • Desi este greu de crezut, votca si ginul ajuta si ele la revitalizarea florilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa inmuiati pentru 5 secunde codita florilor intr-un pahar de votca sau gin, apoi sa le puneti in apa proaspata.
  • Pentru a prelungi viata florilor puteti aplica urmatoarea solutie: un litru de apa, doua linguri de suc de lamaie, o lingura de zahar si o jumatate de aspirina. In cazul in care nu aveti aspirina puteti folosi o jumatate de lingurita decolorant de rufe. Solutia de mai sus trebuie schimbata o data la 4-5 zile.

Înapoi