|  
Afiseaza preturi in
 
 
 
Cadouri Craciun * Brazi de Craciun * Coronite Craciun
Cos de cumparaturi
Produse: 0
 |  Suma: 0,00 Lei
 
 
 
 
 
Cauta flori:
 
 
 
 
 
Ne vedem de
CRACIUN 2013
 
 
Intra in cont
Email:
Parola:
Am uitat parola!
 
Web design FYB
 
 
 
 
 

Cum platesc

New Document Cum platesc cadourile comandate pe 123CadouriCraciun.ro?

Plata comenzii dumneavoastra pe 123CadouriCraciun.ro poate fi facuta in trei feluri:
- 1. online, cu cardul, prin sistemul ePayment (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)
- 2. online prin servicul PayPal
- 3. transfer bancar

Plata Online, cu cardul, prin ePayment sau PayPal
Aceasta este principala metoda de plata. Plata se va efectua prin sistemul de plati online ePaymentTM (www.epayment.ro). Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa, MasterCard, JCB, DinnersClub. Pe 123CadouriCraciun.ro puteti plati inclusiv cu carduri valabile numai in Romania (au mentiunea "Valid only in Romania"). ePayment proceseaza atat cardurile internationale cat si pe cele locale, fie de credit, fie de debit.
Sunt acceptate la plata marea majoritate a cardurilor romanesti sau internationale (nu se accepta carduri nationale, altele decat cele romanesti, de tipul "Valid only in Poland").

Etape in plata cu card-ul
Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati la metoda de plata - Plata online, si sa apasati Finalizeaza comanda. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Aici va trebui sa introduceti in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2 (nu si pentru Maestro sau VISA Electron). Apoi apasati "Pasul urmator".

Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa apasarea butonului "Continue" o sa fiti directionati catre o pagina pe care va apare mesajul "Processing" ( in aceasta pagina se verifica informatiile completate de dumneavoastra) si apoi veti fi automat redirectionat inapoi in magazin unde pe o pagina de confirmare a comenzii veti avea posibilitatea sa printati sau sa salvati factura proforma.

NU INCHIDETI BROWSER-UL IN TIMP CE APARE MESAJUL "PROCESSING" SAU PANA NU VA INTOARCETI IN PAGINA DE CONFIRMARE DIN SITUL 123CadouriCraciun.ro IN CARE AVETI POSIBILITATEA DE PRINTARE SAU DOWNLOAD FACTURA PROFORMA, DEOARECE NU VETI STI DACA COMANDA A FOST ACCEPTATA SAU NU!

Transfer bancar
Conform datelor din factura proforma, comanda se va livra dupa ce avem confirmarea platii.

Înapoi