|  
Afiseaza preturi in
 
 
 
Cadouri Craciun * Brazi de Craciun * Coronite Craciun
Cos de cumparaturi
Produse: 0
 |  Suma: 0,00 Lei
 
 
 
 
 
Cauta flori:
 
 
 
 
 
Ne vedem de
CRACIUN 2013
 
 
Intra in cont
Email:
Parola:
Am uitat parola!
 
Web design FYB
 
 
 
 
 

Cum cumpar

La 123CadouriCraciun.ro cumpararea produselor se face prin apasarea butonului "Comanda si plateste" prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata. Aveti posibilitatea de a achizitiona un singur produs sau mai multe, utilizand shopping-cart-ul disponibil pe site

Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua astfel:
  • Am deja cont: daca aveti deja cont, va puteti loga si puteti folosi datele de la comenzile anterioare.
  • Adresa de livrare: completarea datelor adresei de livrare (sau alegerea ei din istoric, pentru cazul in care sunteti deja logat)
  • Mesajul pe care il doriti atasat cadoului: se completeaza in formular si este inclus in pretul produselor.
  • Adresa de facturare: completati datele pentru facturare (sau alegerea ei din istoric, pentru cazul in care sunteti deja logat). Atentie: in cazul in care nu sunteti membru al sitului nostru vi se va crea un cont automat si veti primi datele pe email
  • Modalitatea de plata: alegerea modalitatii de plata.
  • Confirmare: confirmarea comenzii dumneavoastra prin afisarea paginii de confirmare a comenzii cu posibilitatea de printare sau salvare a facturii proforme generate automat de magazinul virtual.
Platile cu cardul sunt efectuate prin intermediul GeCad ePayment iar datele dumneavoastra de card nu sunt stocate de nici o parte a acestei tranzactii. Serverul pe care efectuati plata este complet securizat.

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In asteptare". In momentul procesarii comenzii de catre 123CadouriCraciun.ro si trimiterii coletului catre destinatar, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca stadiul comenzii este "Procesata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Pentru produse particularizate cu brandul dumneavoastra, pentru completarea ofertei de pe site cu produse promotionale ale companiei dumneavoastra sau pentru comenzi mari va invitam sa ne contactati telefonic sau prin email.

Înapoi